07/23/12 02:01
(http://socialevo.net/)

Как да повишим феновете си във Facebook

Как да повишим феновете си във Facebook

Колкото и да се дъвче тази тема, то става пределно ясно, че за топ мениджмънта, който иска компанията да е активна в социалните мрежи, количеството, а не качеството са най-важни. Когато говорим за Facebook фенове, които следват даден бранд, е добре да знаем, че правилото „колкото повече, толкова по-добре“ не важи тук, защото ще навлезем в темата за „мъртвите души“, а тя е доста обширна. Все пак ние ще ви дадем няколко съвета за това как да повишите феновете на вашата Facebook фен страница.

Най-ефективният начин е да пуснете Facebook реклама. Поиграйте си и създайте готин дизайн на карето и отделете малък бюджет. Методът е изпитан и работи доста ефикасно. Все пак не прекалявайте и бъдете внимателни. Също така е добре да прибегнете към по нетрадиционни методи като e-mail маркетинг и банери. Тези два приома са се доказали също във времето и ще ви помогнат да качите бройката и то значително качествено.

Добре би било от време на време да коментирате в чужди фен страници, които разбира се, са свързани като тематика с вашата. Тук обаче е много важно да коментирате не от ваш личен профил, а от профила на фен страницата си. Така тя ще избива под статуса или снимката, а потребителите ще я виждат.

В този ред на мисли е задължително да поставите Facebook приставка на фен страницата си във вашия блог или сайт. По този начин посетителите ви ще имат възможност да стават ваши фенове и да следят какво се случва. Препоръчваме визията да е изцяло от снимки на потребителите, за да увеличите възможността познати лица да се показват максимално на посетителите и това да ги кара да „лайкват“.

Разбира се, има и куп други методи, но тях ще ви дадем в някоя друга статия. Дерзайте!

Снимка: Facebook

Подобни статии:

  1. Как да събудим Facebook феновете
  2. Как да повишим трафика на блога си
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване