07/25/12 10:10
(http://www.azcheta.com/)

"Колибри" издава книгата за възрастни на Джоан Роулинг у нас

"Колибри" е българският издател на първия роман за възрастни на Джоан Роулинг "Вакантен пост", съобщи сайтът на издателството. „Колибри“ работят съвместно с британските издатели на създателката на поредицата за Хари Потър - Little, Brown & Co, и кампанията по лансирането на новата й книга у нас ще бъде съгласувана с международната стратегия.

"Начинът, по който „Колибри“ възнамерява да се отнесе към този нов етап в моята литературна кариера, ме впечатли и аз с удоволствие им поверявам издаването на български на новия ми роман „Вакантен пост", казва самата Роулинг, като отправя благодарности и на досегашния си издател у нас - Егмонт България.

Датата на публикуване на "Вакантен пост" на български обаче все още не е ясна. "Надяваме се да зарадваме българските читатели с това ново превъплъщение на голямата писателка в края на 2012 или началото на 2013 година. Екипът ни ще положи максимални усилия, за да постигне новият роман на Дж. К. Роулинг феноменален успех и у нас", казват от "Колибри".

'The Casual Vacancy', както е оригиналното заглавие на книгата на английски език, излиза на 27 септември и ще се появи едновременно в Обединеното кралство, Германия, САЩ, Франция, Белгия, Швейцария и Канада.

Разберете още за историята в книгата тук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване