07/25/12 06:05
(http://socialevo.net/)

Препращай във Facebook със „Социална сряда“

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Социална сряда трикове за facebook

Една от най-използваните опции на социалната мрежа Facebook е възможността да се изпращат лични съобщения. В множество случаи дори потребителите на платформата предпочитат да използват този вариант, защото той понякога е по-ефективен от SMS, а и е безплатен. Също така e-mail-ите започват да губят от своя блясък на бърз инструмент за комуникация и отстъпват на Facebook messages.

Днешният съвет ще ви покаже как да препратите дадено съобщение на други потребители, без да се налага да използвате любимата ни комбинация Copy-Paste. Това може да стане чрез опцията Forward във Facebook. Как можете да се възползвате от нея?

facebook tricks

Отваряте комуникацията с даден профил и избирате частта, която искате да препратите на приятел. Това ви позволява да комуникирате само отделна част от потока информация. Следващата стъпка е да изберете Action – Forward от менюто, което ще ви се покаже горе вдясно. След това добавяте получателите, до които искате да стигне съобщението. Опцията може да бъде изключително полезна, ако препращате съобщения, които оповестяват дадено събитие, спешна новина или нещо подобно.

Надяваме се съветът да ви е харесал, а ако вече познавате тази функция, споделете статията с приятели. Сигурни сме, че не всички ваши приятели са запознати с тази прекрасна опция на Facebook.

Подобни статии:

  1. Днес „Социална сряда“ via Captain America
  2. Социална сряда: Как да сменим фона във Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване