07/26/12 02:01
(http://socialevo.net/)

O2 пуска безплатен интернет за Олимпиадата в Лондон

O2 пуска безплатен интернет за Олимпиадата в Лондон

Страхотна новина се появи в онлайн пространството само преди броени часове. Стана ясно, че мобилният оператор O2 ще пусне безплатен WiFi в Лондон по време на Олимпиадата. Това ще стане, като компанията ще постави WiFi източници на ключови места в английската столица, така че все един потребител, независимо на кой оператор е той, ще може да се възползва от услугата. По този начин потребителите ще могат да се докоснат до продукта на O2, а това е страшно силен маркетинг подход.

Мобилният оператор ще постави WiFi устройства на места като Oxford Street, Piccadilly Circus, the Royal Borough of Kingston and Chelsea и още някои централни локации в града. Идеята е посетителите, а и жителите на Лондон да могат да следят Олимпиадата в реално време, а и също така да тестват услугите, които O2 предоставя на своите потребители що се отнася до интернет.

Ще се постараем да снабдим посетителите и жителите на Лондон с бърз и надежден WiFi интернет. Това ще бъде един жест от наша страна като основната система, която ще ни позволи това, е работата ни с партньорската мрежа. Заведения като Costa Coffee, House of Fraser и McDonald’s са само част от обектите, които ще ни съдействат, за да осигурим този достъп,“ казват от компанията.

Снимка: O2

Подобни статии:

  1. Yahoo! отразяват Олимпиадата в Лондон
  2. Гледаме Олимпиадата в Лондон през YouTube
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване