07/31/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Видяхте ли по-красивите големи снимки във Facebook?

Видяхте ли по-красивите големи снимки във Facebook?

От днес във Facebook има малка, но съществена промяна във начина, по който можем да разглеждаме качените снимки. Това ни информира Emily Grewal от екипа на Facebook. Вече можете да разглеждате снимките в по-голям размер. Когато кликнете върху снимка, която е във вашия Timeline, тя изпълва цялата страница. Това дава възможност на потребителите да се наслаждават на цветовете и детайлите на хубави снимки, качени във Facebook. Подчертаването (Highlight) на дадена снимка става лесно, като можете да ползвате и менюто, за да потърсите снимки, на които сте тагнати, и да ги разгледате в пълен размер.

Друга възможност е да подчертаете дадена снимка, така че тя да изпъкне с цялата си красота. Това, което трябва да направите, е да натиснете звездичката в менюто „Highlight“, за да изпъкне пред другите.

Това, което трябва да направите, е да натиснете звездичката в менюто "Highlight", за да изпъкне пред другите.

Красиво, практично и в правилната посока. От Facebook са наясно, че потребителите обожават снимките във Facebook и търсят все нови и нови начини, за да подобрят тази възможност. Малка, но важна добавка, която ще бъде забелязана веднага не само от потребителите, но и от рекламодателите.

Снимки: Facebook

 

 

Подобни статии:

  1. По-големи снимки в новинарския поток на Facebook от днес
  2. Бъг във Facebook показва тайните снимки на Mark Zuckerberg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване