07/31/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Новите iPhone, iPad mini и iPod nano на 12 септември

 

Новите iPhone, iPad mini и iPod nano на 12 септември

Ето че датата за пускане на дългоочквания iPhone 5 (или както ще го нарекат Apple) наближава. Така твърдят от блога iMorе, където съобщават, че премиерата на следващото поколение iPhone ще бъде на 12-и септември. Пак според същия източник новият iPhone ще се предлага в търговската мрежа от 21 септември. Това е дългоочаквана новина за най-нетърпеливите фенове на Apple и техния смартфон. Съобщава се и за нов модел iPod  nano. Възможно е пускането по-малък другар на iPad – iPаd mini.

Apple не са потвърдили или отрeкли новината за пускането на следващото поколение iPhone. Не очакваме и да го направят. Единственото, което се чува от тях, е за някакво събитие през есента, без да се споделят детайли какво е то, нито кога точно ще бъде.

Съобщението от iMore идва само една седмица след като The Guardian съобщи, че следващото поколение iPhone ще бъде обявено официално в средата на септември. Че ще има нов iPhone, ще има, въпросът е кога точно. Имайки предвид, че Samsung, а и Microsoft също дишат във врата на Apple, нищо чудно да ни изненадат с нещо ново през в края на лятото и началото на есента. Ще видим. Вие бихте ли си купили новия модел iPhone, когато го пуснат на пазара?

Снимка: Apple

Подобни статии:

  1. Новите реклами на Apple за iPhone и Siri
  2. Chrome браузърът вече и за iPhone и iPad
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване