08/07/12 03:05
(http://socialevo.net/)

Надя Петрова продължава да е лидер и за месец юли

Топ автор на месец юли

Нямаше как да не обявим Надя Петрова за ТОП-автор на месец юли, след като тя наистина даде много от себе си. Тя доказа за пореден път колко много се вълнува от социални мрежи, а компетентното й мнение спечели стотици лайкове и споделяния в различините социални мрежи. Всичко това я изстреля на върха на класацията и този месец.

Титлата й на двукратна ТОП-авторка обаче бе доста оспорвана – от Кристиян Богданов и Здравко Здравков. Всички наши автори се отличават със свой стил и пишат по теми, които ги вълнуват, затова и материалите се получават толкова добре.

Надя Петрова написа цели 8 статии през месец юни, които бяха споделени над 240 пъти в социалните мрежи. Специалната награда за ТОП-авторката на месец юли е ваучер за CPC реклама на стойност 50 лв. без ДДС в Performance мрежата на EasyAds, даваща възможност да достигне до над 250 сайта с покритие 90% от българската онлайн аудитория. Cost-per-Click рекламата в EasyAds гарантира месечен обхват от над 3 милиона потребители (по данни от Google Analytics). 

Voucher_EasyAds_SocialEvo

Благодарим на Иван Иванчев и EasyAds за предоставената награда и честито отново на Надя!

Снимка: IllustrationSource

Подобни статии:

  1. Надя Петрова е ТОП автор на месец юни
  2. „Беше уникална изненада за мен“ Надя Петрова за ТОП автор класацията
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване