08/08/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Google Doodle с прекрасна Олимпийска визия

googledoodles

Google отново успяха да привлекат вниманието към себе си, използвайки по най-добрия начин Олимпиадата в Лондон. Най-популярната търсачка постави на началната си страница визия, която взаимодействаше с потребителите по един нестандартен и доста динамичен начин. Целта, която бе представена пред търсещите в Google, бе да тестват бързината на своите пръсти. 

Компанията успява наистина да докосне своите потребители чрез ежедневни креативни послания, които се появяват на начална страница. Независимо дали ще бъде честитен даден празник, или ще се стигне до подобно интерактивно решение, Google полагат големи усилия, за да покажат положителния имидж на компанията. 

Всеки ден Google публикуват различна Олимпийска визия, която да комуникира с посетителите на търсачката. Така те могат да видят и да се докоснат до най-различни спортове, включително и до такива от зимната Олимпиада като хокей и кънки на лед. Разбира се, акцентът е върху спортовете, които се практикуват на летните Олимпийски игри.

Снимка: SocialEvo

Подобни статии:

  1. 30-ти ноември с Google Doodle за Марк Твен
  2. Google застрашени от глоба, възлизаща на $22.5 милиона
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване