08/11/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Юсеин Болт чупи рекорди и в Twitter

Юсеин Болт чупи рекорди и в Twitter

Най-бързият мъж на планетата продължава да чупи световни и oлимпийски рекорди не само на Олимпиадата в Лондон, но също така и в Twitter. Спринтьорът показва за пореден път, че няма кой да го бие на пистата, но също така и в социалните мрежи. Любовта, която показват феновете на машината на 200 м, е безгранична и потребителите на Twitter успяват да му го покажат, като го споменават в огромен брой послания.

Юсеин Болт може да се похвали с 80,000 туита, съдържащи @usainbolt в тях, но това не е на ден или час, а на минута. Подобно постежение е определeно приятно за спринтьора. Болт има уникалните 13 милиона последователи в микроблога, които регулярно туитват и си общуват с него. 

twitter bolt

Благодарение на моите фенове в Twitter аз получавам доста голяма подкрепа, която ме крепи, за да постигам подобни резултати. Може да се кажа, че съм жива легенда.

Подобна подкрепа в социалните мрежи са изключително полезни за спортистите. Разбира се, негативизмът може да се окаже лош за тях, но все пак се надяваме това да не се случва. Знаем, че най-активният български спортист в социални мрежи и социални медии е футболистът на Манчестер Юнайтед, Димитър Бербатов.

Снимка: Twitter

Подобни статии:

  1. #BGOlympics поставя Олимпийски рекорди в Twitter
  2. Юсейн Болт, най-бързият човек на Земята, в новата рекламна кампания на Visa
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване