08/15/12 04:16
(http://socialevo.net/)

Мобилните съобщения във Facebook и кой е успял да ги прочете – „Социална сряда“

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Мобилните съобщения във Facebook и кой е успял да ги прочете - "Социална сряда"

За много хора Facebook не е просто място за качване на снимки, но и начин да поддържаш връзка с приятелите си, като им изпращаш съобщения. Такива съобщения можем да пращаме и от смартфоните си, като за iOS, Android и BlackBerry OS има специално приложение – Facebook Messenger. Приложението е страхотно, защото е фокусирано само върху разменянето на съобщения. Дори и да ви пишат през чата във Facebook, пак ще получите съобщението там, при това с Push известие, т.е. никога няма да изтървете някои интересен разговор.

Още със SMS-ите обаче свикнахме да получаваме известие, когато дадено съобщение е било доставено успешно. С Facebook Messenger получаваме една допълнителна екстра – там виждаме кога е прочетено съобщението, което сме изпратили, а ако си пишем с повече хора, кои от тях са го видели. Ето така:

С Facebook Messenger получаваме една допълнителна екстра - там виждаме кога е прочетено съобщението, което сме изпратили, а ако си пишем с повече хора, кои от тях са го видели

Това е особено полезно по разбираеми причини. Пробвайте и на своя мобилен телефон. В чата във Facebook и в съобщенията там тази функция все още не е достъпна, но пък я направиха част от Facebook Groups, така че нищо чудно да се появи. Поздрави и приятна сряда!

Снимки: Facebook

Подобни статии:

  1. Препращай във Facebook със „Социална сряда“
  2. Facebook Messeges при затворен браузър само в „Социална сряда“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване