08/20/12 08:18
(http://www.bivol.bg)

Руска шега номер 1: Новороденият внук на Путин вече е в борда на Газпром

Capture_decran_2012-08-20_a_13.47.43

Снимка:БГНЕС

В руските медии броди призракът на грешно преведена информация от телевизия bTV, която на 15-ти август съобщи за раждането на внук на Владимир Путин. В сайта на телевизията новината е гарнирана със снимка на руския президент, на която той е доволно ухилен.

В съобщението не се казва, че детето се е родило в България, но в руските медии то беше изтълкувано именно така и предизвика редакционни брожения, въпроси и шеги в социалните мрежи.

"Внукът на Путин вече е назначен в борда на Газпром" - е най-популярната шега във Фейсбук и Туитър.

bTV, която единствена съобщи за раждането на "Путин 3.0" не посочва източниците си, но намеква за изтекла информация от руските служби.

Собственик на медията, известна със сервилното си отношение към властта и олигархията, е бившето ченге на Държавна Сигурност Красимир Гергов.

Дали новината за загадъчния внук е дошла по линия на контакти на Гергов с руски ченгета изглежда е фирмена тайна на телевизията, която не публикува често екслузивни сензационни информации с източник от Русия.

Публикувана на 08/20/12 08:18 http://www.bivol.bg/putin-vnuk.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване