08/21/12 09:00
(http://socialevo.net/)

Maxthon: нова алтернатива на Safari за iPhone

Maxthon: нова алтернатива на Safari за iPhoneПотребителите на iPhone вече имат още един избор за мобилен браузър. Ето че Maxthon най-накрая направи своя дебют за iPhone. Считано от днес, новата версия на мобилния браузър е съвместимa с iPhone 3GS, 4 и 4S, както и с последните две поколения на iPod Touch. Притежателите на iPad имат възможност да го ползват от известно време. Браузърът Maxthon се предлага като десктоп клиент и за Windows, и Mac, както и в мобилни версии за устройствата с Android.

Както при iPad версията, така и при iPhone Maxthon има няколко функции, които липсват в мобилния Safari. Maxthon стартира с начална страница, изпълнена с икони на популярните уеб сайтове, като например Google, Facebook, Twitter и Amazon. Така лесно можете да стартирате сайт само с едно натискане. Можете да персонализирате началната страница чрез добавяне и премахване на уеб сайтове по собствен избор или като изберете сред тези от списък, предоставен от Maxthon.

Сърфирането в табове е друга новост. Можете лесно да отворите уеб страници в нови табове и след това бързо да превключвате между тях. Можете да създадете свой списък с предпочитания, за да съхранявате често използваните уеб сайтове. И след това можете да синхронизирате тези сайтове в облака, така че те са достъпни на всяко устройство, от което използвате браузъра Maxthon.

Друга удобна функция е режимът на читателя. Това ви позволява да отворите уеб страница в изчистен формат без реклами, точно като при Safari. При страниците, за които може да се активира този режим, се появява икона в долния край. Просто докоснете тази икона, за да превключите в режим на Reader.

Също така е включен специален мениджър за сваляне на файлове, който може да организира елементите, които сте свалили. Можете да включите на безопасен режим на браузъра, така че сърфирането ви в интернет да не се проследява. И можете да споделяте всяка уеб страница чрез електронна поща или мигновени съобщения.

Моето лично мнение е, че това е един превъзходен браузър, чудесна алтернатива на Safari на вашия iPhone.

Можете да изберете други версии на Maxthon тук:
Maxthon за Mac OSX (Beta)
Maxthon 3 за Windows
Maxthon Mobile за смартфони с Android
Maxthon Mobile for 10” таблети с Android

Снимка: Maxthon

Подобни статии:

  1. Chrome браузърът вече и за iPhone и iPad
  2. Речник за iPhone – безплатно мобилно приложение
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване