08/25/12 23:36
(http://raltchev.info/)

Лъскави подлези и счупени прозорци

Доскоро подлезът на НДК беше едно ужасно място – често по стълбите се стичаше вода, окаченият таван липсваше почти навсякъде, осветлението не работеше, миришеше неприятно… Когато минаваш, просто няма начин да се почувстваш добре. После го затвориха за ремонт заради метрото. Ето как изглежда днес:

Усмихнах се доволно при гледката и побързах да я споделя. Някои от коментарите съвсем очаквано бяха в стила “колко ли време ще издържи така…”. Силно се надявам, че ще издържи много време. Ще ми се теорията за несчупения прозорец да проработи. Между другото, тази седмица в социалните мрежи се завъртя една по-подробна публикация по темата за счупените прозорци, но загубих линка. Ако някой я намери, моля да я сподели, че моята е доста лаконична.

Та, дано наистина запазим подлеза в този вид – чист и приятен. Кому е нужно да се чувства потиснат там? В близост работят и по пешеходната Витошка, която също обещава да изглежда доста добре. Колкото повече чисти и приятни места има в София, толкова по-слаби, надявам се, ще бъдат амбициите да рушим и загрозяваме. Така малко по малко ще подредим всичко.



Walking on the edge... - Един УеБлог на Иван Ралчев

Публикувана на 08/25/12 23:36 http://feedproxy.google.com/~r/WalkingOnTheEdge/~3/Ga5_OyQs3ME/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване