08/29/12 10:10
(http://ivo.bg/)

Сигнално, но не жълто

Много интересно (без)действа българската прокуратура. Когато през лятото на 2010 г. един жълт вестник, без да посочва нищо конкретно, написа, че се готвело покушение срещу живота на Иво Инджев заради книгата „Президент на РъБъ”, прокуратурата не просто се задейства по фалшивия сигнал, но дори самият главен прокурор Борисов Велчев сметна за нужно лично да предизвика проверка.

Викаха ме в следствието да давам показания дали знам нещо по въпроса за моето евентуално убиване. Стигна се и до лична среща с главния прокурор. Изобщо , беше трогателна загриженост по очевидно несъществуващ повод, както и се доказа, за което бях официално уведомен с писмо от прокуратурата близо две години по-късно.

Когато обаче получавам реални заплахи от лесни за проследяване конкретни автори на заплахите, прокуратурата я няма да се самосезира. Обикновено не ги публикувам. Установил съм, че няма никой да се разтревожи, когато някой иска в собствения ми блог смъртта на децата ми по най-перверзен начин, какво остава за мен, вредния за спокойствието им журналист.

На мен това бездействие ми прилича на съучастничество, на стаена реплика: „ами да мре, щом се репчи на властта”.

Но заради експеримента, ето една от тях с днешна дата:
Waffen -88
dsafdsjkfkj@abv.bg
130.204.160.126
Изпратен на 29.08.2012 в 12:43
Ей чифут мръсен американофилски,ти си национален предател и черепа ти трябва да бъде на парчета!!!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване