09/05/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Acer пуска 6 свои смартфона през 2013 г.

Acer пуска 6 свои смартфона през 2013 г.

Производителят на хардуер, Acer, потвърди новината, че ще излезе на пазара на смартфони. Това бе оповестено от президента на компанията, Джим Уонг, като той поясни, че става въпрос за шест различни модела. Acer е компания, произвеждаща PC-та и таблети, но сега иска да се включи в битката за пазарен дял сред смартфоните.

Новите играчки на Acer ще бъдат задвижвани от Android и Windows Phone 8. В изявлението си Джим Уонг загатва, че един от шестте модела ще оперира под Windows Phone 8, а останалите пет – под Android. По този начин производителят ще може да предостави до някаква степен разнообразие със своите продукти, поне по отношение на операционна система.

Смартфоните ще се предлагат в Европа и Азия. Компанията също така ще се концентрира върху силно развиващите се пазари като Индонезия, Тайланд, Малайзия и Индия. За съжаление на този етап нямаме информация кога точно през 2013 г. ще се появят смартфоните на Acer. Очаква се те да бъдат много по-достъпни от своите конкуренти, а също така да не отстъпват по качество. Дали това обаче ще е така остава да преценим в последствие.

Снимка: Acer

Подобни статии:

  1. LinkedIn пуска приложение за Windows Phone
  2. В кои държави ще се предлага Windows Phone 8
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване