09/05/12 09:37
(http://www.azcheta.com/)

Книги за мениджърите в електронната среда

Честно казано, не знам как е най-добре да се преведе на български понятието eManager. И понеже "електронен мениджър" не е истинския смисъл, който се влага в случая, ще го преведа като "мениджърите в електронната среда". Самият термин идва от името наедна много сполучливаи определено полезна конференция във Варна, на която бях лектор този уикенд.

Реших освен лекцията си за онлайн репутацията и множеството специфики и дейности, които трябва да се случват около поддържането й, да предложа на посетителите на форума и няколко заглавия по темата, които съм сигурен, че ще са им полезни. Сведох ги до 3, за да имат време да ги прочетат колкото може по-бързо.

Първото е "На 1 клик разстояние" от Александър Ненов - въпреки че официално книгата е за стартиращи интернет предприемачи, тя е много подходяща изобщо за хора от всякакъв тип бизнеси, които са решили да засилят присъствието си онлайн. Разбира се и задължителната "Властта на хората" на Пламен Русев, която съдържа А и Б-то на доброто присъствие в социалните мрежи. И накрая, но изобщо не на последно място - "Ефектът Моментум" на Жан-Клод Лареш, която още ми държи топло с разкритите чудесни начини да ползваме любовта на клиентите си, за да движим бизнеса си само напред и нагоре.

Разбира се, и трите книги можете да откриете в "Книга за теб", а ми се струва, че секцията eManager там си заслужава да бъде увеличена с още няколко заглавия.

Вижте и цялата ми презентация от конференцията тук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване