09/10/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Spotify скоро с версия за браузър

Spotify пуска браузър версия

Популярната музикална платформа Spotify в най-скоро време ще се сдобие със своя версия, която обаче няма да се нуждае от сваляне и инсталиране на компютъра или мобилното устройство, за да работи. Това стана ясно, след като TechCrunch обявиха, че от компанията са решили да дадат на потребителите си възможност да не свалят Spotify на своите устройства, а вместо това да използват платформата през браузър. По този начин няма да има нужда от сваляне на програмата, което може да се окаже известно удобство.

От Spotify не дават отговор на това дали все пак десктоп версията ще остане налична, но със сигурност ще се появи такава за браузъри. В момента музиката може да се слуша единствено ако свалите Spotify на своя компютър или направите същото с мобилното приложение. 

Друга интересна новина около Spotify е, че от компанията възнамеряват също така да промотират месечен абонамент за мобилни устройства на цена от $5, а в същото време да ограничат рекламите, които се чуват между отделните парчета. Услугите, които предлага програмата, си остават наистина прекрасни, след като всеки един потребител е на мнение, че лесното намирате на любими песни и албуми е комбинирано с много лесна навигация и полезни опции.

Снимка: Spotify

Подобни статии:

  1. Spotify вече и за iPad
  2. Spotify пусна свой бутон за вграждане
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване