09/12/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Google пуснаха свое YouTube приложение за iPhone

Google пуснаха свое YouTube приложение за iPhoneДнес очакваме Apple да обявят новия iPhone, а ето че Google пуснаха своето специално YouTube приложение за iOS. То идва по повод новината, че оригиналното приложение, разработено от Apple и интегрирано в iOS, с което можеха да се гледат клипчета от YouTube, е премахнато от iOS 6.

Ето какво казват Apple по въпроса:

Нашият лиценз да включваме Youtube приложението в iOS изтече, клиентите могат да ползват YouTube в браузъра Safari, а Google работят върху ново YouTube приложение, което ще бъде достъпно в App Store.

 А Google отговориха на това изказване, като отбелязват, че:

Работим с Apple, за да сме сигурни, че предоставяме най-доброто представяне на YouTube за потребителите на iOS.

Оставяйки настрана битката за надмощие при мобилните устройства и социалните приложения за тях, както и стратегическото позициониране на двата гиганта, нека да разгледаме какво е новото при YouTube приложението за iPhone.

Намерението на Google e да предоставят на мобилните потребителите на iPhone и iPod Touch най-добрата възможност за гледане на видео в YouTube. А сега и новите неща:

- Десетки хиляди допълнителни видео материали, до които има достъп през новото приложение. Пример за това са новите музикални видео материали от VEVO, които не бяха достъпни до момента. Единствен недостатък е, че те са с включена реклама, която трябва да се гледа.

музикални видео материали от VEVO

- Channel Guide: Възможност за разглеждане на канали;

- Instant Search: Моментално търсене и препоръки за гледане;

- Възможност за споделяне със социални мрежи Google+, Facebook, Twitter;

- Огромен видео каталог, включително музикални видеа;

- Търсенето на видеа и канали е подобрено, като е добавено гласово търсене и автоматично допълване;

- Възможност докато се гледа видео, едновременно да се пишат коментари, да се пускат субтитри, да се разглеждат подобни видеа.

YouTube приложението е една превъзходна добавка за потребителите на iPhone и iPod Touch от Google, които са се постарали да направят нашето видео преживяване по-приятно. Ако все още не сте свалили новото приложение за iOS, можете да го направите от App Store.

Подобни статии:

  1. Пуснаха подобрено Facebook приложение за iOS
  2. iPhone приложение ви държи в течение с промените в Linkedin профилите
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване