09/12/12 09:33
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

не искам да ви дишам въздуха, ченгета!


гърция иска от германия 86 милиарда компенсация за последиците от втората световна война. тя е единствената държава в европа, която е била във война с германия и НЕ е получила компенсация. 
пак питам - коя организация, коя адвокатска кантор
а, кои политически активисти в българия ще се заемат с искане на компенсация за съветската окупация и комунистическия режим в българия? защо европейските държави ще са компенсирани за нанесените им вреди от войната с германия, а страните жертви на комунистически режими да не искат същото от русия? може би отговорът е в това, че те продължават да бъдат управлявани чрез потомците на съветските слуги и шпиони в българия, водят телевизионни предавания, държат сънародниците си в енергийна зависимост от руските газови монополисти, реставрират комунистически лица и институции, карат народа ни да ПРИЕМЕ, че е нормално агентите на държавна сигурност да са не на всеки километър, а на всяко второ поемане на дъх. 
всяко второ поемане на дъх вдишва издишан въздух от доносник, по дяволите! 
май ще трябва да напиша текст за това, колкото и да МРАЗЯ политиката.
Публикувана на 09/12/12 09:33 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/09/blog-post_12.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване