09/13/12 11:18
(http://socialevo.net/)

Вижте най-големият QR код в света

Вижте най-големият QR код в света

Колкото и да отричат и пренебрегват QR кодовете специалистите в България, то на запад те се използват доста активно, а потребителите ги приемат добре. Адекватната употреба на един QR може да ви спести много средства и ядове, а от друга страна да създаде интерес в потребителското мислене. Точно поради тази причина искаме да ви покажем най-големият QR код в света, който на всичкото отгоре и работи!

Най-големият QR код в света се намира в Канада и се състои от царевични насаждения. Според създателите му той не само е с невероятните размери от 28,759 м2, но също така може да бъде сканиран от хеликоптер и да ви отведе на определено място в интернет. 

QR кодът също така е признат за най-голям от експертите от Рекордите на Гинес, което го прави уникален. Мислим, че това е моментът, в който родните специалисти могат да се активизират и да измислят нещо по-голямо и креативно. Защо не това да се случи и на територията на България. 

Снимка: Wired

Подобни статии:

  1. Китай става най-големият онлайн пазар до 2015
  2. Мобилните потребители по света и у нас
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване