09/20/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Стажантски позиции за млади хора с ilyan.com

Стажантска програма

Отдел ”Маркетинг в социалните мрежи” отваря стажантски позиции за млади хора с интерес в социалните мрежи. Те ще бъдат ангажирани в подготовка и провеждане на активни рекламни кампании в социална среда. Стажантската програма е с първоначална продължителност от 3 месеца. Ако ви харесаме – можете да сте уверени, че ще станете част от екипа на ilyan.com. За последните 6 месеца сме назначили вече няколко младежи и девойки, които ни впечатлиха по време на стажа си с уменията си и отдадеността си към работата.

Ако сте студенти с минимум завършен 2 курс в специалност Журналистика, Връзки с обществеността, Маркетинг и Реклама, този стаж е точно за вас. Разбира се, много важни тук са желанието и стремежът за лично и професионално развитие в областта на маркетинга и социалните мрежи. Отличните компютърни умения, желанието за работа в екип и владеенето на английски език се подразбират от само себе си.

В замяна стажантите получават възможност да се докажат, развият и реализират като професионалисти. Предлага им се работа по реални проекти, гъвкаво работно време, което е задължително в динамичната среда, която ни заобикаля. Възможността за последваща реализация пък е най-апетитната хапка.

Ако ви заинтересувахме с това предложение, защо не се пробвате? Можете да го направите в сайта на ilyan.com, част „Кариери и Стажове“

Снимка: ilyan.com

Подобни статии:

  1. Стаж в отдел „Маркетинг в социалните мрежи“ на ilyan.com
  2. Деси Бошнакова: Идват много надъхани и ентусиазирани млади хора.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване