09/21/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Пуснаха ъпдейт на Pinterest за iPhone и iPad с iOS 6

Пуснаха ъпдейт на Pinterest за iPhone и iPad с iOS 6

От вчера всички любители на мобилните устройства Apple са на нокти. След пускането на iOS 6, мобилната операционна система с над 200 нововъведения, следват една след друга обновените версии на почти всички приложение за iOS. Най-новият ъпдейт е на приложението на популярната социална мрежа Pinterest. Версията е 2.0.3. Това стана само ден преди официалното пускане в продажба на iPhone 5. Екипът на Pinterest вече е готов за него. Обновеният Pinterest обаче ще работи и на по-старите устройства.

Самото приложение е станало по-бързо и стабилно, пригодено за по-големия екран на iPhone 5. Добавена е възможност да се „пинват“ снимки директно от камерата и библиотеката със съхранени снимки на iPad.

Добавена е възможност да се "пинват" снимки директно от камерата и библиотеката със съхранени снимки на iPad.

Според официалната страница на приложението то е съвместимо с iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (трето поколение), iPod touch (четвърто поколение), новия iPod touch и iPad. Изисква iOS 5.0 или по-нова. Подобренията са малки, но съществени. Ако вече сте минали на iOS 6 и все още не сте си свалили новото Pinterest приложение, може да го направите от App Store.

Подобни статии:

  1. Pinterest за iPad и Android е вече тук!
  2. Новите iPhone, iPad mini и iPod nano на 12 септември
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване