09/23/12 19:00
(http://socialevo.net/)

Startup Weekend София: DrinkPal, Play & Drive, Punish Me For Slacking

Startup Weekend София: DrinkPal, Play & Drive, Punish Me For Slacking

Скъпи читатели, StartUp Weekend София e към своето приключване. Над 100 млади и настървени хора с много желание и хъс се отдадоха на приятното и полезно занимание да споделят идеи, да ги обсъдят със специалисти и да се опитат в рамките на един изпълнен със страсти, желание и къртовски труд уикенд да превърнат своите мечти в нещо реално и приложими на практика. Тези ентусиазирани и енергични млади хора, разделени в 18 екипа от по няколко човека, дизайнер, разработчик, маркетолог и друг специалист, не спаха три дни и две поредни нощи, за да представят и обсъдят пред събралата се публика в betahaus днес своите мечти превърнати в реалност. Да им кажем едно браво!

Тъй като и ние, екипът на SocialEvo.net, следихме с интерес и огромно желание тези млади хора, искаме да ви запознаем и с техните финални проекти. В поредица от няколко статии ще ви представим техните мечти. От екипа на SocialEvo.net искаме да изкажем огромното си задоволство от организаторите Крис, Марто и останалите от екипа, както и на спонсорите на мероприятието ICN.BG, Betahaus, Microsoft  България, Telerik, които подкрепиха това запомнящо се събитие. Специално за нашите читатели започваме представянето с първите три стартъпа, които взеха участие и създадоха DrinkPal, Play MyDrive и Punish me for slacking.

1. DrinkPal (6 гласа) Лидер: Мартин Бонов, Отбор от 3 /Роберт Димитров/

Ако ви предстои излизане и искате да превърнете пиенето в приятно изживяване с приятели, това приложение е за вас. Хем е социално, хем е игра. Това е социална мрежа, която следи вашия нощен живот и ви предлага още един начин да се забавлявате с приятели – под формата на игра позволява да се съревновавате със свои приятели. В приложението са заложени и елементи от foursquare като възможността да печелите баджове, да получавате безплатни питиета и други награди.

Девизът: DrinkPal е вашият начин да кажете „Хей, аз пия“.

Хм, дали наистина искам да го кажа? Може би има хора, които биха искали. Май води до пристрастяване? :)

Вижте и Facebook страницата на DrinkPal.

Вижте и Facebook страницата на DrinkPal.

Вижте и Facebook страницата на DrinkPal.

 А ето го и техния сайт – http://www.drinkpal.co/

 А ето го и техния сайт - http://www.drinkpal.co/

Една снимка на екипа:

Една снимка на екипа на DrinkPak

Вижте и как си представиха идеята в началото на Startup Weekend:

http://www.youtube.com/watch?v=N9vm_bQsr4I

Подобни статии:

  1. Предстоят два вълнуващи уикенда със Startup Weekend Sofia
  2. Startup Weekend, или как да осъществим идеята си за един уикенд
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване