09/25/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Ново приложение от Scania, Fleet Management, за смартфони и таблети, предназначено да се движи заедно с вас

Ново приложение от Scania, Fleet Management, за смартфони и таблети, предназначено да се движи заедно с вас

Тъй като все повече шофьорите преминават към смартфони и таблети, Scania прави така, че уеб-базирани приложения да бъдат с водачите и ръководителите на автомобилни паркове навсякъде за допълнително удобство и мобилност. Scania Fleet Management е ново приложение, наскоро стартирано от Scania.

Приложението Scania Fleet Management е безплатно за абонатите на пакет за контрол на управлението на автопарка. Новото приложение осигурява мониторинг в реално време на превозни средства на Scania чрез смартфон или таблет. Приложението предоставя на собствениците на автопаркове карта с функция, която показва мястото на всяко превозно средство от автопарка им.

Scania Fleet Managment за iPhone работи на iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3-та, 4-та и 5-та генерация) и iPad. Изисква iOS 5.0 или по-нова. Така изглежда приложението за iOS.

Така изглежда приложението за iOS.

Но го има и за Android.

 

Тотален контрол

След като изтеглите приложението за управление на автопарка от Appstore или Google Play, влизат със същото име, което използвате за досттъп до системата за управление на автопарка. Собствениците на автопаркове могат да получат достъп до телефонния номер на водача за директно обаждане или изпращане на съобщения чрез приложението. Karin Rådström, Director of Fleet Management at Scania.

„Едно голямо предимство на тези приложения е, че имате достъп до данни бързо и лесно, където и да се намирате, по всяко време“, казва Rådström.

„Това е удобно допълнение към стандартната услуга.“

 

Scania Dealer Locator

Scania също така предлага приложението Scania Dealer Locator, коeто е насоченo към шофьори, имащи нужда от ремонт на автомобила на път, като им помага бързо да намерят най-близкия сервиз на Scania. Приложението предоставя актуална информация за контакти, както и карти с маршрут и описания до най-близкия сервиз.

Приложението Dealer Locator е безплатно и достъпно за iOS и Android устройства.

Приложението Dealer Locator е безплатно и достъпно за iOS и Android устройства.

Снимки: Scania

Подобни статии:

  1. Digital Spaces Living Lab България търси тестери за ново приложение
  2. LinkedIn пуснаха ново приложение за iPad
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване