09/28/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook започна да елиминира фалшиви Likes

Facebook започна да елиминира фалшиви Likes

Facebook започна да елиминира фалшивите харесвания на страници след обещанието през август да затегнe сигурността и достоверността на информацията в своята система.

Facebook по-рано съобщиха, че се фокусират върху осигуряване на защита срещу действия, които целят генериране на фалшиви Likes. От компанията заявиха, че взетите мерки са насочени специално към предотвратяване на натрупване на подозрителни Likes чрез идентифициране на причините за това и елиминиране на изкривяванията.

Много страници с голям брой харесвания бяха засегнати от промените, като например страницата на TexasHoldEm Poker загуби повече от 96 000 Likes, а тази на поп изпълнителката Риана – 22 000. Лейди Гага се сбогува с около 32 000 фена.

Facebook заявиха, че няма да се въвеждат ограничения за потребителите, които автентично искат да се свързват със страници или да се абонират за профили. Чрез промените Facebook страниците ще могат да измерват по-точно своите фенове и да ги таргетират по демографски и социални критерии. Също така от компанията обещават, че подобренията ще позволят на собствениците на страници да предоставят по-релевантно и интересно съдържание, а марките ще могат да взаимодействат по-ефективно със своята аудитория.

 Снимка: likefake.com

Подобни статии:

  1. Започна регистрацията за Facebook Hacker Cup 2012
  2. Нови метрики от Facebook за Facebook Insights
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване