10/01/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Безкомпромисните високоговорители Libratone Zipp

Безкомпромисните високоговорители Libratone Zipp

Цветни, с прекрасен дизайн и най-важното – те наистина са безжични. И не, не ви трябва Wi-Fi, за да ги свържете с източника на музика. Високоговорителите Libratone Zipp са първите по рода си, използващи технологията PlayDirect™.

На 27 септември 2012 г. компанията Libratone представи този нов клас преносими колонки. Захранвани от батерии, Libratone Zipp могат да ви предоставят възпроизвеждане до 8 часа чрез жично свързване и до 4 часа с помощта на безжична връзка. Новата иновативна технология PlayDirect™ ви дава възможност за стриймване на музика без необходимостта от Wi-Fi мрежа. В дома ни, в градината, на пикник, на плажа. Където и да сте, тези високоговорители могат да изпълнят деня ви с музика!

Където и да сте, тези високоговорители могат да изпълнят деня ви с музика!

„Искахме да разработим преносими, бежични високоворители от висок клас.“, каза Томи Андерсен, изпълнителен директор на Libratone. “Подобно на чифт слушалки Libratone Zipp ви следва, къдто и да отидете – около къщата, на работа, в парка или на почивка.”

Освен свободата да носите музиката навсякъде имате свободата и да избирате цвета, в който да облечете своите колонки! Разполагате с гама от 8 ярки и свежи цвята. Само трябва да решите в какво настроение сте. Благодарение на ципа тяхното сменяне е по-лесно от детска игра. Също така разполагате и с кожен ремък, улесняващ носенето на Libratone Zipp.

И към това можем да прибавим и FullRoom™ – технология, която позволява на Libratone Zipp да разпръсква звука на 360° навсякъде около вас. Заради кръглата си форма тези високоговорители нямат предна и задна част.

Цялата продуктова гама на Libratone работи безпроблемно с продукти на Apple – iPad, iPhone, iPod Touch и Mac. Освен това са съвместими и с PC. Цената на Libratone Zipp с един калъф в комплект е €399. Ако предпочетете да имате още два цвята, то компанията предлага 3-Pack комплект за €499. Високоговорителите ще са налични за Европа през октомври, така че подгответе се!

Снимки: http://www.libratone.com/

Подобни статии:

  1. Еволюцията в музикалната индустрия [Инфографика]
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване