10/02/12 12:52
(http://socialevo.net/)

HP представя елегантни и достъпни компютри за потребители и бизнеса

HP_Pavilion_Sleekbook_14_Red_frontДнес HP представи серия потребителски компютри и аксесоари, създадени за работа с Microsoft® Windows 8 и много подходящи за разбиращите от технологии потребители, които търсят превъзходна производителност и дизайн на добра цена.

HP добави нов модел настолен компютър, както и ноутбук с най-новия процесор на AMD към водещото си портфолио. Новите APU процесори на AMD от A-серия предлагат значително графично подобрение(1) в сравнение с продуктите им от предишно поколение, както и изключителна управляемост и достъпна обща цена на притежание.

Ежедневната работа с компютър никога не е изглеждала толкова добре

Компютрите HP Pavilion Sleekbook 14 и Pavilion Sleekbook 15 предлагат простота, стил и производителност.

Тънките и леки Pavilion Sleekbook, които се предлагат в искрящо черно, включват съответно 14-инчови и 15,6-инчови HD дисплеи(2), както и до един терабайт(3) място за съхранение на филми, музика и снимки. Сменяемата батерия предлага до шест часа(4) работа, а HDMI, USB 3,0 и USB 2,0 портовете свързват потребителите с техните мобилни устройства и аксесоари. Pavilion Sleekbook 15 включва и числова клавиатура за повишаване на производителността.

 

HP_Pavilion_Sleekbook_15_Black_front

HP_Pavilion_Sleekbook_15_Red_left profile

Компютрите Sleekbook включват уебкамери HP TrueVision HD(5), допълнителна дискретна графика на NVIDIA и Dolby Advanced звук, които са идеални за социалните мрежи, видео-чат и за създаване и ползване на съдържание. Те разполагат и с изключителни иновации на HP, в т.ч. HP CoolSense за осезаемо по-добро охлаждане и HP ProtectSmart за по-сигурна защита на твърдия диск. HP Connected Photo(6) позволява на потребителите мигновен достъп до снимки от един семпъл интерфейс.

Решения на AMD за икономична и дълготрайна бизнес производителност

Настолният компютър HP Compaq Pro 6305 предлага изключителна производителност на достъпна цена, като допринася за подобряване ефективността на малки и големи предприятия с дълъг, предвидим жизнен цикъл до 15 месеца. Подобрената x86 архитектура позволява бърза и ефективна работа, като например по-гладко сърфиране в интернет и ускорено конвертиране на файлове.

Захранвани от новите A10, A8, A6 и A4 процесори на AMD, компютрите HP Compaq Pro 6305 осигуряват до 21% по-висока производителност от предишните поколения, в т.ч. значителни графични подобрения(1) Технология AMD Turbo Core 3.0 автоматично повишава системната производителност, когато са включени множество приложения, а AMD Accelerated File Converter на 6305 позволява по-ефективно сърфиране в интернет за непрекъсващи видео конференции, уебкаст и клипове. HP Compaq Pro 6305 спомага за защитата на бизнеса на всяко равнище с HP Client Security, а избраните HP Client Management решения спомагат за по-лесно системно разгръщане и поддръжка.

HP_Compaq_Pro_6305_tower_left

Ноутбуците HP ProBook 4545s са оборудвани с A-серия процесор и технология VISION Pro, които позволяват справяне с интензивни работни задачи. AMD Dynamic Switchable Graphics използва дискретна графика за създаване на невероятна визия и позволява компютърът автоматично да премине в икономичен за батерията режим при използване на всекидневни приложения.(7) Ноутбукът ProBook серия s предлага и възможност за AMD Radeon Dual Graphics за работа с 3D графики от висок клас.

HP_ProBook_4545s

HP_ProBook_4545s_Left

 

Красота и производителност

Новият HP x2401 60,9 см (24-инчов) задно осветен LED монитор за цялостно решение изглежда толкова добре, колкото е и ефективен. С 11-милиметров профил, HP x2401 е изключително тънък и допълва всяко пространство със своето лъскаво черно покритие и красив метален корпус. Уникалният, регулируем дизайн на сгъвката освобождава работно място и внася привкус на модерна архитектура.

Мониторът HP x2401 осигурява функционалност и свързаност като предлага на потребителите последователност на изображенията и ярки цветове за добра видимост от почти всякакъв ъгъл, благодарение на MVA панелната технология и 5 000:1 и 10 000 000:1 статичен и динамичен контраст. Вградените DisplayPort, HDMI портове и възможностите за окачване на стена дават на потребителите свободата да създадат семпло и изчистено пространство около монитора. Мониторът HP x2401 е проектиран да щади околната среда със своята LED задна подсветка, несъдържаща живак, компоненти без BFR/PVC(8) и стъкло на дисплея без арсен.(9)

Без компромиси с аксесоарите на HP

Свържете всеки компютър на HP с най-новите аксесоари, в т.ч. нови мишки, клавиатури, универсалния 90W адаптер на HP и уебкамерата HP HD 4310, за изключително ефективна и удобна работа с компютъра. Линията включва:

- Безжичните мишки HP Wireless X4500 и X5500 имат елегантен, модерен дизайн, прецизен лазерен сензор и до 30 месеца живот на батерията. Налични през септември за 46 лв. и 59 лв.

HP_x4500_Wireless_Metallic_White_Mouse_Top

HP_x5500_Wireless_Black_Mouse

- Безжичната мишка HP Wireless X6000 предлага изключителната технология на HP Exact Track, която работи на повечето повърхности, в т.ч. стъкло. С изцяло метален горен корпус, X6000 разполага с четирипосочно скролване и 2,4 GHz безжична свързаност. Налична през септември за 84 лв.

HP_X6000_Mouse_in_top_view

- Безжичната клавиатура HP Wireless Classic Desktop предлага до четири бързи клавиша, създадени за работа с Windows 8. Налична през октомври за 69 лв.

HP_Wireless_Classic_Desktop_Keyboard_and_Mouse

- Уебкамерата HP Webcam HD 4310 позволява на потребителите мигновено да се свързват и общуват с приятели и роднини с широкоекранно 1080p HD видео и предлага трипосочна видео връзка, автоматичен фокус и експозиция, за да се гарантира, че образът е ясен и ярък. Налична през ноември за 74 лв.(5)

HP_Webcam_HD_4310

 

Цена и наличност

•  HP Pavilion Sleekbook 15 се предлага на начална цена от 1099 лв., и се очаква да е наличен през ноември.

•  Настолният компютър HP Compaq Pro 6305 се предлага на начална цена от 899 лв. и се очаква да се предлага в цял свят от 8 октомври.

•  Ноутбукът HP ProBook 4545s се предлага на начална цена от 999 лв. и ще е наличен от 29 октомври.

 

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персоналните компютри, софтуера, услугите и ИТ инфраструктурите за решаване на проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com

Подобни статии:

  1. Foursquare – 15 милиона потребители и 750000 бизнеса по-късно
  2. Flashback вирусът за Mac – над 500 000 компютри са заразени
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване