10/04/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook тестват Promoted Posts в САЩ. Вие бихте ли плащали?

Напоследък все по-често чувам от приятели „Ама ти не видя ли? Качих снимки във Facebook!“. Случва се да пропусна нещо, защото не съм отварял Facebook известно време или поради някаква друга причина (защото Facebook е решил, че не съм много голям приятел с конректния човек, защото не му харесвам коментарите например) съответният пост или пък споделена снимка не са достигнали до мен. Пред подобен проблем са изправени и брандовете, но за тях има решение. Те могат да промотират своите постове, така че да ги виждат дори и хората, които обичайно биха пропуснали новината, а те не са никак малко. Полза има, разбира се.

Бихте ли промотирали своите постове във Facebook?

Как ви се струва идеята обаче да си плащате, така че публикациите от личния ви профил да се показват пред повече от приятелите ви? Срещу няколко долара те биха продобили по-голяма тежест и биха изместили много от новините във фийда на вашите приятели, така че те да видят снимките от вашата сватба, новината, че сте завършили, че си търсите работа или че си продавате сноуборда. Mashable и The Verge докладват, че потребителите в САЩ вече могат да се възползват от подобна възможност срещу съответната цена.

При какви обстоятелства бихте плащали за реклама на собствените си постове във Facebook?

Подобни статии:

  1. Promoted Tweets вече и в мобилните приложения
  2. Foursquare вече предлагат платена реклама – Promoted Updates
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване