10/05/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Само за жени! Как да заредим телефона си елегантно

everpurs чанта за телефон

Момичета, това определено е нещо, което ще ви изпълни с възторг. Първо, вече никога няма да ви се случи да останете без батерия за телефона, второ – това ще се случи по особено елегантен и красив начин. Всичко, което трябва да направите е да пъхнете телефона си, в специалната чантичка, с вградено зарядно устройство. Everpurse ще поддържа жив телефона ви през целия ден.

Тази чантичка е толкова готина и сладка, че можете да я носите отделно или пък да я пъхнете в по-голяма дамска чанта. Модата и технологиите вървят ръка за ръка и доказателството за това е тази чанта. Дизайнът е разработен от двама чикагски дизайнери. Можете да избирате между три цвята от плат или кожа. В комплекта се включва и захранващо устойство, върху което поставяте чантичката за да се зареди. Без кабели!

Чанта за телефони

Everpurse притежава достатъчно енергия за да презареди батерията на iPhone два пъти за един ден. Независимо какво правите, дали сърфирате из нета, социалните мрежи, говорите или пращате SMS-и и e-mail, вече не е нужно да се тревожите, че в един момент телефонът ви ще “умре”. Винаги и по всяко време чантичката е с вас и можете да разчитате на него.

 

И още нещо. Изобретателите на тази красота разработват специална серия и за мъжете. Намерението им е да разширят асортимента от чанти, за всички марки телефони. Плюс още по-голям избор от дизайн, цветове и материи.

Не знам за вас, но аз с нетърпение очаквам пускането на Everpurse в масово производство. Повече информация можете да намерите на www.Everpurse.com

http://www.youtube.com/watch?v=rJythP8kcbE

Снимки: Everplus

Подобни статии:

  1. Заменяме телефона в хотела с iPhone
  2. Red Bull дава не само крила
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване