10/06/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Безплатна екскурзия до Кейптаун с Facebook

Cape Town Facebook Campaign

Една от най-съкровените мечти на всеки европеец е да посети Африка, а прекрасна отправна точка за това би бил южноафриканския сайт Кейптаун. Представете си, че имате възможност да направите това именно в този момент и то напълно безплатно. Идеята на Бюрото по Туризъм в Кейптаун предоставя възможност на всеки един потребител на Facebook да посети този зашеметяващ град чрез своя профил в социалната мрежа. Също така и да спечели реална екскурзия, която да е още по-вълнуваща.

Специално създадено приложение за Facebook позволява на всеки един потребител да изпрати своя профил на екскурзия в Кейптаун. В продължение на седмица вие ще получавате съобщения със снимки за това къде сте в момента и ще може да се насладите на едно виртуално пътуване. Единственото, което трябва да направите е да синхронизирате личния си профил с приложението във Facebook, I ♥ Cape Town Facebook page. След това ви остава да се насладите на виртуалната разходка из плажове, корални рифове, първокласни ресторанти и забележителности спиращи дъха.

Безплатна екскурзия до Кейптаун с Facebook

Целта на тази кампания е запознаване на туристите с възможността да посетят Кейптаун и да му се насладят реално. Играта също така ще предостави няколко безплатни екскурзии на участници от цял свят, което е прекрасно. До този момент фен страницата на Кейптаун има над 257,000 фена, а снимките, които ще видите са над 300 милиона. Защо да чакате? Хвърляйте се на пътешествието.

http://www.youtube.com/watch?v=uXyB3Yl7lt0

Снимка: I Love Cape Town

Подобни статии:

  1. 46% от майките не дават на децата си да видят техния Facebook профил
  2. Бъг във Facebook показва тайните снимки на Mark Zuckerberg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване