10/08/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Казвам се Бонд, Джеймс Бонд, а това е моят смарт телефон, Sony Xperia T

Казвам се Бонд, Джеймс Бонд, а това е моят смарт телефон, Sony Xperia T

„Казвам се Бонд, Джеймс Бонд. Агент 007.“ Класика, нали? Репликата е позната по цял свят, а допълнението към тази реплика в новия филм на агент 007, Skyfall, който се очаква да бъде пуснат по кината в края на този месец, би трябвало да бъде: „А това е моят смарт телефон – Sony Xperia T“.

Фен съм на филмите на Бонд. А това, по което се захласват всички, както и аз, най-много през годините са електронните джаджи и невероятната техника, ползвана във филмите на агент 007. Нещо, което ни е харесвало и сме си мечтали да притежаваме. Хем са джаджи, хем са налични за продажба. Дори има и лимитирани серии, които са брандирани и са много скъпи, специално за най-запалените фенове на агент 007. Показването на продукт във филм на Бонд означава, че милиони зрители по-цял свят ще го видят. Примерите са много – часовници Rolex, телефоните на Nokia, автомобили Austin Martin…! Компаниите производителки очакват с нетърпение най-новите филми на Бонд и се надпреварват да покажат свой продукт там.

Така е и с новия филм на Джеймс Бонд – Skyfall. Този път Джеймс Бонд използва във филма SkyFall телефона Sony Xperia T. Това хич не е случайно, Sony Xperia T е флагманът на Sony. Мобилните технологии напредват с часове, минути дори, и няма как един Джеймс Бонд да не е в крак с времето, дори да го изпреварва, ползвайки не кой да е, а най-добрия телефон на Sony – Xperia T.

Sony Xperia T (LT30p) е задвижван от Android смартфон от Sony, представен на 29 август 2012 г. (модел с много сходни характеристики стартира в Япония като Xperia GX SO-04D през май 2012 година). Това е първият смартфон на Sony, базиран на Qualcomm Snapdragon S4 (MSM8260A) платформа.

На официалната страница на Sony можете да намерите подробна информация за Sony Xperia T, който ще видите и в ръцете на Джеймс Бонд в Skyfall. Телефонът на Sony е невероятно красив, а като добавим и че е бърз и с най-съвременните възможности, той е просто неустоим. 

Телефонът на Sony е невероятно красив, а като добавим и че е бърз и с най-съвременните възможности, той е просто неустоим.

Вижте и този видео клип, представящ Sony Xperia T и Джеймс Бонд в новия филм Skyfall:

http://www.youtube.com/watch?v=ywUrekw_sHQ

Снимки: Sony

Подобни статии:

  1. Sony спира продажбите на таблета Xperia S
  2. Sony Playstation Mobile идва през есента
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване