10/10/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Стартира играта „Мисия: VIP Награди“ във Facebook

Стартира играта "Мисия: VIP Награди" във Facebook

Една интересна игра се появи в онлайн пространството в България, която ще се проведе посредством платформата на социалната мрежа Facebook. Играта „Мисия: VIP Награди“ се организира от „Нова Броудкастинг Груп“ и е насочена само към фенове на социалната мрежа и предаването VIP Brother. Потребителите, харесващи страницата на предаването, ще имат възможност да се възползват от 17 награди, като сами ще изберат какво да спечелят.

Играта “Мисия: VIP Награди“ прави впечатление с това, че дава право на избор на потребителите на Facebook какво точно искат да спечелят. Освен това поставя състезанието за седемнайсетте награди в техни ръце. По този начин вероятността да се появят недоволни участници се свежда до минимум. Добро впечатление прави също лесният механизъм, по който се осъществява цялата игра във Facebook. На практика участниците прочитат правилата в секция „Условия“ и играят. Наистина една от най-лесните и неангажиращи игри, създавани за Facebook у нас. Знаем колко е важно участниците да не са затруднени и да не дават куп данни, за да участват. Тук се нуждаят само от име, e-mail и добри приятели.

На практика участниците трябва да съберат най-много гласове за себе си от свои приятели. Това става посредством уникален линк, генериран и изпратен на техните пощи. Следващата стъпка е приятелите им да гласуват за тях, но за да го направят, трябва да станат фенове на страницата на предаването. Прекрасен начин за събиране на фенове и тяхното последващо ангажиране. Ето и какви са правилата на играта:

За участие за съответната награда потребителят се регистрира със своето име и e-mail адрес. Един потребител може да се регистрира за участие само с един свой профил и за една награда, избрана от него. Всеки участник в играта при успешна регистрация ще получи уникален линк, който може да препрати на своите Facebook приятели, за да го подкрепят с гласа си за получаване на наградата. Всеки изпозвал уникалния линк приятел и станал фен на страницата на VIP Brother Bulgaria носи на участника по една точка.

Ще бъде интересно дали поредният опит за динамична връзка между ТВ предаване и социалната мрежа Facebook ще сработи. Ние ще следим с нетърпение и какви ще са резултатите от тези събрани фенове, защото освен те да бъдат натрупани трябва да се ангажират подобаващо. 

Снимка: Socialevo

Подобни статии:

  1. Днес стартира конкурс Български награди за уеб 2012
  2. За първи път у нас Facebook награди за страници, групи и кампании
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване