10/11/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Реклама на Widnows 8 „изтече“ в нета

Рекламата на Widnows 8 "изтече" в нета

Очакваната с толкова голямо нетърпение операционна система на Microsoft, Windows 8, вече дебютира неофициално в интернет със свой рекламен спот. Въпреки че официалната дата на представянето на Windows 8 е 25-и октомври, във видео социалната мрежа YouTube вече можем да се насладим на брандирано ревю. Това стана благодарение на израелски технологичен сайт, Techlt, който пусна рекламното видео като своя водеща новина.

Видеото бързо обиколи онлайн медиите и показва интересен поглед върху визията и функционалността на Windows 8. Първото впечатление, което можем да придобием, е, че това не е обикновеният Windows, който сме свикнали да използваме в своето ежедневие. Дори някои от потребителите, коментирали рекламата, са на мнение, че новата OS на Microsoft няма нищо общо с познатата ни за персонални компютри и лаптопи. Ефектът е подсилен също така поради факта, че видеото показва най-много кадри именно от таблет.

Според една от водещите фигури в Intel, Пол Отелини, Windows 8 все още има множество бъгове, които тепърва ще бъдат изчистени. Не е ясно дали компанията ще успее да пусне качествен продукт. На първо четене виждаме един много атрактивен и шарен продукт, но това няма да е достатъчно за масовите потребители, които търсят сигурност и функционалност. Предстои да видим представянето на Windows 8 в Ню Йорк само след няколко седмици. Затаяваме дъх, защото може и да видим нещо наистина прекрасно.

http://www.youtube.com/watch?v=lkTDQ-b2MDs

Снимка: Socialevo

Подобни статии:

  1. Microsoft планира пускането на Windows 8 през октомври
  2. Microsoft с функция „Do Not Track“ при Windows 8
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване