10/12/12 08:29
(http://www.azcheta.com/)

Започна второто издание на конкурса "Ще ти разкажа приказка"

Лаптоп ще получи победителят във второто издание на конкурса „Ще ти разкажа приказка“, организиран от Дирекция „Култура“ на Столична община и Софийския регионален инспекторат по образованието. Набирането на творби вече започна и ще продължи до 15 ноември включително. В надпреварата могат да участват деца в две възрастови категории - младша (9-12 г.) и старша (13-15 г.).

В конкурса няма да бъде отличена само една приказка, заявиха организаторите. Освен победителя, който ще грабне голямата награда – преносим компютър, две деца ще получат мобилни телефони, а нашият екип ужасно съжалява, че сме малко големички, за да се борим за поощрителните призове: КНИГИ!

Творбите трябва да са дълги до три печатни страници стандартен формат, напечатани в пет екземпляра и изпратени на адрес: София 1000, пл. „Славейков“ №4, ет. 4, Дирекция „Култура“. Освен по пощата, приказки ще се приемат и в деловодството на културната дирекция до 17 ч. на 15 ноември. Награждаването на победителите и представянето на сборника с творбите м ще се състои през месец януари 2013 г.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване