10/12/12 06:18
(http://ivo.bg/)

Косматите Бойко и Вежди консумират славата на космополитните Траволта и Де Ниро


Премиер и министър на вечеря с Траволта и Де Ниро

Премиер и министър на вечеря с Траволта и Де Ниро


  • Джон Траволта, Вежди Рашидов, Бойко Борисов и Робърт Де Ниро се снимат за спомен, след вечерята, по покана на българския премиер. Снимка: Impact Press Group

                Човешко е да се вечеря и ни най-малко не оспорвам това право на човека Бойко Борисов. Само че не разбрах защо трябваше да съобщават на България и света, че Борисов е вечерял.

    Ааа, да, защото е поканил две холивудски звезди, с които никой друг от желаещите фенове не успя да се срещне в България. И най-сервилните към властта медии се оплакаха, че били пренебрегнати на летището от „киселия” Робърт де Ниро.

    Но на Бойко той не може да откаже, нали. Това ни съобщават всъщност от правителствения пресцентър със снимката на бат им Бойко с поредната порция знаменитости, с които си общува. Което е готин начин да ни бъде показано, че за Бойко не само няма невъзможни неща на управляваната от него територия, но и се кефи от факта на своята изключителност. Колекционер ни е той на снимки със звездни величия, а те не могат да отблъснат напористия натрапник с помощта на бодигардове- самият той е Бодигардът в България. Съответно Бодигардът не пропуска Лепа Брена да цуне или бате си Арни Шварценегер да гуне. Само да му кацнат на негова територия ( ха да пробва там Холивуд, че да го видим дали ще го пуснат бодигардовете им), мърдане от неговите прегръдки няма.

    За да няма също и съмнение, че новината е истинска, правителственият пресцентър снабди публиката с подгряваща фотография, на която Борисов стърчи над разгърдения си приятел Вежди Рашидов и двамата с изпъкнали шкембета самодоволно и покровителствено прегръщат милионерите на американското кино, изглеждащи не толкова щастливи пред обектива в ролята на украса за величието на нашите мастити държавници.

    Това разбрах аз от тържественото и тържествуващо официално съобщение, че премиерът Борисов ще бъде на „работна вечеря” с Робърт де Ниро и Джон Траволта. И за да е скомината за нас- а удоволствието за Него още повече- тайнствено не ни осветлиха по въпроса за ресторанта, където важното събитие ще се състои.

    Има обаче едно заведение, което напоследък беше споменато  във връзка с името Му ( макар и заради предизвикана от Него катастрофа, която после беше „отменена” като новина- дори източникът БГНЕС тихомълком се отказа от авторството си, „забравяйки” мигом многобройните детайли, с които новинката за катастрофата Му беше описана). Това е „Мръсното кебапче” в Благоевград, край което Борисов набил рязко спирачки, но не за да хапне мръсно кебапче, а за да хване пътя, сбъркан от него, в резултат на което бил ударен от собствената си охрана отзад. После се направиха на ударени и отрекоха сценката край „Мръсното бепаче”. Не се намери медия, която да наруши омертата със собствено разследване.

    Всичко, което мога да направя, по липса на възможности за такова разследване в скромното си качество на немощен блогър, е да анализирам наличната информация- чрез снимката и споменаването на едно мръсно кебапче от менюто, с което ни захранва властта по свой вкус. Анализът показва „изискания” вкус на шкембелиите, които са натрапили компанията си на две световни знаменитости, отнесли страхотни спомени от по-скоро косматите, отколкото космополитни представители на българската политическа фауна.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване