10/14/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Мега як WordCamp София 2012 на 20 октомври

Мега як WordCamp София 2012 на 20 октомври

За трета поредна година почитателите на WordPress се събират, за да видят и обсъдят с най-известните имена в България възможностите на WordPress. WordCamp София 2012 ще се проведе на 20 октомври.

WordPress е необятен с цялата си функционалност, теми, разширения. Много от нас го ползват, някои знаят повече, някои по-малко. И със сигурност всички са срещали някакво затруднение. Имате някакъв проблем, нещо, което не знаете как да направите, нещо, което на работи както искате, функционалност, за която кое разширение да изберете, как да откриете най-подходящата тема и пр.

Това са само част от въпросите, които ще получат отговор на третия пореден WordCamp София. Той е подходящ както за начинаещи без особени технически познания, така и за напреднали, за хора, които създават съдържание (блогъри, редактори), хора, които създават и администрират сайтове, програмисти. Всички те ще намерят нещо интересно в наситения със събития ден.

Лекторите са широко известни и доказани специалисти и ентусиасти, които ще ви обърнат внимание и ще ви помогнат.

ЛекторитеС риск да пропусна някои от тях, а те самите се присъединяват всеки ден, ще ги представя. Особено интересни ще бъдат лекциите на:

Sara RossoСара Росо

Сара е писател, фотограф, любител на новостите и ИТ стратег от Милано. Работила е в HP, Огилви и Automattic. Ползва WordPress от 2006-а. Сара пише за готварство и пътешествия в Ms. Adventures in Italy, за технологии и предприемачество в When I Have Time и за здравословен живот във Food Blogger on a Diet. Нейните сайтове и снимки са били публикувани в The New York Times, The Wall Street Journal и др.

 

 

 

 

Stefan KanevСтефан Кънев

Стефан е евангелист. Учи хората да обичат това, което правят, и да правят това, което обичат. Води курсове във факултета по математика и информатика към Софийския университет за езици като Ruby и Python. Блогва на skanev.com, в twitter е skanev.

 

 

 

 

KonstantinКонстантин Ковшенин

Константин блогва за WordPress, пие кафе и туитва като луд. Участвал е в екипа по създаването на първия руски Android. Сега работи за Automattic.

 

 

 

 

 

Nikolay BachiyskiНиколай Бачийски

Николай е разработчик за WordPress отдавна, програмира, пътува, води курсове по програмиране, организира TEDxBG и има мечка.

 

 

 

 

 

На тези от вас, които не са много навътре с технологията, ще ви бъде интересен

kalin terziiskiКалин Терзийски:

Калин Терзийски е от най-впечатляващите съвременни български творци. Той е поет, писател, сценарист и психиатър. Автор е на романите “Алкохол” и “Лудост”, много разкази и стихосбирки. Едва ли ще ви откаже автограф.

 

А има и Happiness Bar, супер яко нещо. То се прави на всички WordCamp-ове по света и винаги всички се радват много. Идеята зад Happiness Bar-а е проста, но изключително успешна. Всеки има някой проблемен сайт, или се срамува да пита във форумите, или просто никой не е успял да му реши проблема. На помощ идва Happiness Bar:

На помощ идва Happiness Bar

Разгледайте и пълната програма на WordCamp Sofia.

Така че не се чудете, а отбележете – 20 октомври, събота. Вземете си билет. Цената е 25 лева и за нея получавате билет, обяд, кафе, тениска, значки и приятна компания. И най-вече знания. Не се бавете, а заявете своето участие. WordCamp София 2012 ще се проведе в учебна зала “Enterprise” на софтуерната академия на Телерик.

За екипа на SocialEvo.net е изключително голямо удоволствието, че сме избрани за официален медиен партньор на WordCamp София 2012! И ние сме на WordPress, и ние ще сме там! :-)

Снимки: Wordcamp Sofia 2012

Подобни статии:

  1. Мега конференция за социални медии и дигитален маркетинг организира BEIT на 1 и 2 Ноември в София
  2. CEO Conference 2012 се премества в Интерпред СТЦ, София
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване