10/15/12 03:00
(http://socialevo.net/)

The Cyclus Step2 Generator с грижа за природата

The Cyclus Step2 Generator с грижа за природата

Мисля, че вече стана ясно, че съм фен на всякакъв вид eco-friendly усторйства. Хуабво е от време на време да се замисляме за природата и какво й причиняваме като консуматори.  Не, няма да ви изнасям еко-лекции. Просто ще ви представя една еко-концепция за зарядно на телефон.

The Cyclus Step2 Generator  е усторйство, чрез което можете да заредите мобилен телефон, таблет и MP3 плейър, където и да се намирате. Концепцията е следната. Без да е необходимо да захранвате предварително устройството, всичко, което се иска от вас, е да завъртите долната част на механизма няколко пъти. Така задействате система от зъбни колелца, подобна на динамо. В следващите 15 минути Cyclus започва да произвежда енергия, като по никакъв начин не натоварва околната среда. Чрез USB свързваме телефона, таблета или всяко едно електронно устойство към генератора и зареждането на батерията започва.

Отново няма как да пропусна да спомена красивия дизайн, лъскаво и гладко тяло, с няколко различни цвята за основата. Достатъчно компактно е, за да го носите в чанта или раница. Би било полезно в ежедневието ни, тъй като невинаги имаме контакт под ръка. Плюс това се лишаваме от едни-два кабела в повече.

Снимка: Trend Hunter

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване