10/17/12 04:22
(http://www.reduta.bg/)

На този ден

17 октомври 2002

Бихме и Андора. А, честито на Йоана Буковска. Лошото е, че следващият мач е чак напролет. Ама колежките викат, че тя вече не движела с Чочо. Абе, който и да го е отнесъл, пак честито.

Тоз абзац май стана малко просташки. Професорът пак ще ми прати убийствен постинг. Той смята, че съм от Пазарджик, та затова съм прост. Ако знае, че даже не съм и от Пазарджик, ами съм от селата….

Снощи слушах разговора на Царя с медиите. Няма, няма да стане тая работа без “Царско-български тълковен речник”. Драго прибързва.

И един от Заведението на “Сега” го слушал и пуснал постинг : “Пусти дядо белобради ни го слага, ни го вади”. И те го пляснали във вестника. Това вече е прекалено. Като изказ. Иначе като съдържание не е.

Ама то и в нашето Заведение така се говори. И се таковат на всяка втора дума.

Но пък, от друга страна, ако идете в сайта на Карбовски да видите к’во става, нашето Заведение ще ви се види като матине на непорочни девици.

Царя вика, че сред депутатите имало известна хетероклитност! Уау! Ама това е много опасно, бе!

И каква стана тя? Излезе, че Митко Цонев си назначи говорител. Ама то е така, накарай мързела на работа, та да ти направи дневен ред…

Варненски екоексперти предложили на общината да лицензира клошарите. Щото ровели из боклука и цапали. Що не погледнат по-сериозно на идеята на Софийска община за бездомните кучета. Слагат на всеки клошар по един чип в главата и ги следят през компютър кой в коя кофа рови. И ако има лиценз да събира хартия, пък барне стъкло – без лиценз за 1 година, или друго, по-сурово наказание. Ебаси екоидиотията!

БНТ спря “По-добре късно…” на Дамян. Странно, никой не попита защо го спират. Всички се интересуват защо са го пуснали.

В “Новинар” пишат, че Гошо Тъпото свил джесемето на фотографа им в парламента. Ама колегата си набрал номера от друг телефон и джесемето му пропяло Котешкия марш от джоба на шефа на хазарта. “Извинете, г-н Петров, моят джиесем звъни от вашия джоб!” “Тъй ли? Я, верно…”, леко се сконфузил Петров.

Разбит съм! Не знам какво да мисля. Да е грешка – не е! Имало е свидетели.

Ама тъпото си е тъпо! Взел го – взел го! Ами изключи го бе, веднага го изключи!

Ало, пенсиите. Немой дремахте! Разпродава се военно имущество. Шинелите са по лев и двайсе. Зер тая зима вас чака. И каска да си вземете. По 60 стинки. Не спасява, ама боли по-малко, като те бият по канчето. И посуда имало – лъжици, вилици, манерки и от ония чинии, дето, колкото и да ги миеш, все остава малко блажно по тях.

Публикувана на 10/17/12 04:22 http://www.reduta.bg/?p=3925
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване