10/18/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Таблетът Microsoft Surface се превръща в скейтборд

Таблетът Microsoft Surface се превръща в скейтборд

Странно или не, но последният таблет на компанията Microsoft, Microsoft Surface Tablet, се превърна в дъска на скейтборд за ден. Това стори президентът на бизнес частта, която се занимава с Windows, Стивън Синовски. Синовски, който е на 47 години и е на тази длъжност от юли 2009 г., демонстрира прекрасен баланс върху таблета на Microsoft, който се очаква да се появи на пазарите в Европа в края на месец октомври. На този етап устройството е налично за поръчки, а операционната система, с която то ще бъде доставяно, е, разбира се, Windows 8.

Анализаторите твърдят, че идеята на Синовски е таблетът да бъде представен като модерно устройство за младите и готини хора, какъвто е на този етап iPad. За съжаление обаче едва ли подобна снимка с толкова лошо качество, прибрани дънки и възрастен мъж може да се нарече най-добрият опит за подобна стъпка. Като цяло идеята е наистина много добра, но изпълнението изглежда малко евтино. Може би са искали да изглежда автентично или наистина обичат да не се впрягат много, което често е и предимство.

Таблетът на Microsoft ще е наличен на 26 октомври 2012 г., а жителите на следните държави могат да направят поръчки за него още днес: САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Канада и Австралия.

Снимка: Twitter

Подобни статии:

  1. Microsoft планира пускането на Windows 8 през октомври
  2. Mozilla нападат Microsoft заради Windows 8
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване