10/19/12 20:17
(http://greentech-bg.net/)

Игра на рулетка с гените

Когато Съединените щати игнорират предупрежденията на собствените си учени и изследователи и разрешават използването на генно-модифицирани храни да навлезат в хранителната верига и околната среда, те правят безпрецедентен залог със здравето на всички настоящщи и бъдещи поколения чрез една технология в ембрионален стадий. Две десетилетия по-късно лекарите и учените наблюдават една ужасяваща тенденция. Всички сериозни здравословни проблеми при лабораторните животни, добитъка и домашните любимци, които са хранени с ГМО-храни сега застрашително се увеличават сред населението на страната. И когато ГМО-храните се премахнат от тяхната диета, здравето им значително се подобрява.

Въпреки че са правени опити за увеличаване на хранителната полза и продуктивността на различни стопански култури, двете основни характеристики, които са добавени в ГМО-културите до днес са резистентност към хербициди и способност да генерират собствени токсини, които убиват вредителите. Тези резултати не представляват никаква полза за здравето, а дават само икономически предимства.

Филмът представя убедителни доказателства за катастрофално влошаващото се здраве на американците и особено на децата и предлага решения как да предпазим себе си и нашето бъдеще.

Повече информация за ГМО-културите можете да намерите на:
responsibletechnology.org/gmo-education – найй-изчерпателният източник на информация по темата в мрежата.

Публикувана на 10/19/12 20:17 //feedproxy.google.com/~r/Greentech-bg/~3/VYCpfGcTO84/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване