10/21/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Beats By Dre Color могат да те срещнат с Dr.Dre

Beats By Dre Color могат да те срещнат с Dr.Dre

От известно време мой приятел постоянно ми говори за слушалките Beats на Dr. Dre. Имам чуството, че не само той се е побъркал по тях. И май е заразно. Започнах да ровя за информация, да видя какво пък чак толкова има в тези слушалки. И ето резултата от моето “разследване“.

През 2008 г. познатият на всички ни Dr. Dre решава да създаде компанията Beats Electronics. Целта на компанията е да предостави първокласно звуково изживяване на всички меломани. Висококачествени слушалки Beats Audio™, HD звукови системи и още много продукти и услуги, свързани с музиката, можете да откриете в каталога на компанията. А слушалките им наистина са пленителни. Буквално! Високо качество и дизайн – ето какво ни предлага Dr. Dre.

Но това не е всичко, което прави продуктите на комапнията специални. Хареса ми и отношението към обикновените потребители. Днес попаднах на новата рекламна кампания на лимитираната серия Color. Стори ми се доста интересна и затова искам да наблегна на нея, а не на самия продукт. А и както отбелязах вече, май всички познават Beat слушалките и техните възможности.

Това, което ме впечатли, е идеята на Beats Electronics – да вкарат клиентите си в рекламата на продукта. Ако имате вече чифт слушалки, спокойно можете да се наконтите и да си спретнете една фотосесия заедно с  любимите си Beats By Dre. След това напишете думата, която най-точно ви описва, и изберете любимия си цвят. Остава ви само изпратите снимките на Beats Electronics и да си стискате палци. 10 щастливци ще получат покана за среща с Dr. Dre в Лос Анджелис, както и възможността да се явят на кастинг за рекламата на Beats By Dre.

Вече хвърлих едно око на снимките и, да си призная, има много добри попадения. Ако сте фен, ако имате такива слушалки и искате да стиснете ръката на великия Dr. Dre, горещо ви препоръчвам да участвате в тази кампания! А това можете да направите, като следвате инструкциите и направите деня си по-цветен.

http://www.youtube.com/watch?v=tO33POVfplE

Снимка: Beats by Dr. Dre

Подобни статии:

  1. Любителите на iPad могат да поръчват над 2 устройства
  2. Facebook страниците ще могат да пускат промотирани публикации и до приятели на фенове
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване