10/21/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Лесно и забавно управление на задачите с Clear за iOS

Лесно и забавно управление на задачите с Clear за iOS

Навремето разправяха, че умните хора си записвали. Тогава все още разчитах на необременената си памет. Днес се разхождам с умен телефон и разчитам на него, когато дойде време за помнене на пазарския списък, на ангажиментите, на забравените да бъдат довършени статии и др. 

Оказва се, че не е трудно да използваш умния си телефон точно за тази цел. Трудното е да го направиш забавно и лесно. Пробвал съм с Notes, преди да почнат да се синхронизират с Mac OS. После с Reminders, с приложения като Any.do и простия календар с напомняне по зададен час. Да, вършат работа, обаче са твърде сложни за тази проста задача – помненето.

И така попаднах на едно изумително просто приложение, което не само върши работа, но и те забавлява с движенията, които трябва да направиш по екрана, за да добавиш задача, да отбележиш някоя като завършена или да си създадеш цял списък със задачи. Нарича се Clear и е страшно интуитивно. След първата секунда и плахо движение вече знаеш, че се управлява именно така – нагоре и надолу, наляво и надясно, а не с менюта, отметки и ровене по настройките. Издава готини звучи и е със страхотни цветове. Струва $1.99 (€1.59), но си заслужава! И съжалявам, фенове на Android, но пак е само за iOS!

Снимка: Clear

Подобни статии:

  1. Новите Facebook списъци: лесно групиране по интереси
  2. Как се правят колажи под iOS? Лесно – с Fuzel и Diptic
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване