10/22/12 16:54
(http://socialevo.net/)

BEIT с нова дата, ще се проведе през февруари 2013 г.

BEIT с нова дата, ще се проведе през февруари 2013 г.

Организаторите на събитието за маркетинт, дизайн и разработки, BЕIT, съобщиха, че то ще се проведе на 21 февруари 2013 година.

Топ събитието за дизайн, маркетинг и социални медии ще се проведе в началото на следващата година. Новата дата е 21 февруари 2013 година. До промяната се стигна след многобройни писма от страна на гости от други европейски страни, които искат да присъстват на BEIT, но заради кратките срокове това не е възможно.

Като компенсация за преместването на датата към програмата на BЕIT 2013 ще бъдат добавени още топ имена, които вече са потвърдили присъствие. Досега обявената програма остава без промяна. Всичко за събитието можете да намерите на www.jointhebeit.com.

Всеки, който е закупил билет, ще може да го презавери или да получи парите си обратно.

“За нас е огромно удоволствие, че се налага да променим датата на събитието поради големия интерес към него. Само за първите 10 дни след отваряне на формата за регистрация се акредитираха над 1500 човека за онлайн стрийма. Събитието се продава в Словения, Хърватска, Унгария, Словакия, Сърбия, Румъния през мрежета на Eventim, а в Русия и Турция чрез директна регистрация. През следващите 4 месеца ще имаме възможността да добавим нови лектори, които не бяха свободни до този момент, както и да увеличим още повече присъстващите на BEIT.”, коментира Божидар Костов, изпълнителен директор, BEIT.

На 1 ноември ще стартира BEIT News, медия, посветена на маркетинг, дизайн, дивелъпмънт и социални медии. BEITnews.com ще предложи богато авторско съдържание, интересни новини, интервюта и анализи. BEIT News е насочена към международния пазар и ще бъде изцяло на английски език. Сайтът ще има и българска версия. BEIT News е съвместна разработка на MMC Consult и URBN Media. Новата платформа ще се възползва от целия капацитет на медийните канали на URBN.

Снимка: BEIT

Подобни статии:

  1. Acer пуска 6 свои смартфона през 2013 г.
  2. BBC удря Spotify с Playlister през 2013
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване