10/22/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Дай един мустак, или няколко думи за новите конкуренти на Pinterest

Дай един мустак, или няколко думи за новите конкуренти на Pinterest

Бързо се народи цяло котило сайтове, неприлично подобни на хитовия Pinterest. Но докато чакаме на хоризонта да изгрее достойно подобрен негов наследник, в съзнанието ни се зароди една питанка. А именно – ще се намери ли еквивалент на Pinterest, който да прикове трайно и вниманието на мъжкото съсловие.

Идеите за перфектен маникюр, направи-си-сам хрумвания и снимките на сладкиши не очароваха особено господата. Но нека им намерим удобно поле за изява и не ги лишаваме от удоволствието да капсулират своя колекция с вдъхновения и готини фотографии онлайн. Скъпи кавалери, заповядайте в обетованата земя на Manterеsting и Gentlemint, или казано иначе, рая на пицата, мацките, спортните коли, луксозните часовници и каквото въобще би могло да ви хрумне.

Сърчицето, с което отбелязваме симпатии към картинките в карфичения сайт, Mantersting заменят с юмруче, а на Gentlemint - със симпатични мустачки.

Manterеsting адмирират любимата ни максима, че хубавите неща са създадени, за да бъдат споделяни, и подчертават – „поканите са излишни, регистрирай се сега”. Предполагаме, че не сте забравили оттеглената политика на Pinterest за ограничен достъп и долавяте рафинираната закачка. Сърчицето, с което отбелязваме симпатии към картинките в карфичения сайт, Manterеsting заменят с юмруче, а на Gentlemint – със симпатични мустачки.

С по-унисекс съдържание попълва редиците и Trippy.com. Тук е мястото да сбъднете всичките си околосветски блянове, или поне виртуално.

С по-унисекс съдържание попълва редиците и Trippy.com. Тук е мястото да сбъднете всичките си околосветски блянове, или поне виртуално. Изключително удобна платформа да споделите местата, които вече сте посетили, или да нахвърляте план с дестинации за пътуване през отпуската. Добър бонус е и опцията да обмените опит или да потърсите съвет от останалите ентусиасти на сайта. Препоръките за достъпен хотел и забележителности, които си струват отделеното време, никога не се излишни. Бива го и Trippy приложението за мобилни телефони.

Няма да отегчаваме джентълмените със сухи статистики колко минути средно потребителите на изброените сайтове прекарват месечно в съзерцание на атрактивни снимки. Разцъкайте страниците и сами се убедете коя приляга най-много на вкуса ви и си заслужава вниманието ви.

Подобни статии:

  1. Pinterest клонингите атакуват
  2. Защо им е Pinterest на Amazon и eBay?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване