10/23/12 11:00
(http://socialevo.net/)

ViralTracker – от маркетолози за маркетолози

ViralTracker - от маркетолози за маркетолози

Преди около пет години Facebook беше просто поредната социална мрежа, в която тийнейджърите споделяха клипове, снимки, музика и комуникираха с приятели. Днес Facebook не е просто социална мрежа, а машина за пари. Мощен хибрид, основата на който е комуникацията.

Вероятно няма марка, която да не поддържа своята Facebook страница. Увеличават се и тези, които споделят предимствата на продуктите си и чрез YouTube, блогове, както и други социални мрежи и портали. И тъй като всички сме луди по статистиката, измерванията и анализите, имаме нужда от съдействие. Тук идва ViralTracker. Той не е софтуер, а помощник, „разработен от маркетолози за маркетолози“, един от лидерите на пазара от 2004 г. насам.

Що се касае до статистиката, инструментът е истинско бижу, даващо подробен отчет за видеоклиповете, които поствате в  мрежата, със своите така наречени videolitics. Основното послание съдържа три ключови думи: засичане, достигане, ангажиране.

Клиентът получава:

  • седмични e-mail отчети;
  • постоянен достъп до онлайн табло за управление;
  • отчет за пълните социални показатели;
  • точен брой на споделянията в Twitter и Facebook;
  • информация за достигнатата цел спрямо бюджета за кампанията (цена за клик).

 

За удобство резултатите могат да бъдат експортнати в три формата: PowerPoint, Excel и PDF. Услугата е достъпна в четири отделни варианта спрямо нуждите на клиентите – едно-, три-, шест- или дванадесетмесечен план за неограничено проследяване в глобален мащаб.

Снимка: ViralTracker

Подобни статии:

  1. Защо, по дяволите, съм във Facebook?
  2. „Социална сряда“: Facebook, BBDO и Lays – просто перфектно!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване