10/25/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Open Coffee Sofia октомври 2012

Open Coffee Sofia октомври 2012

Октомврийската Open Coffee Sofia среща вече е факт. Датата беше 23-и октомври, а адресът – ул.Крум Попов 56-58, betahaus Sofia.

Презентациите бяха общо четири. Първата половина беше посветена на две приложения за таксита – taxi.me и Taxi Bulgaria. За самите приложения прочетох преди представянето им, но приятно се изненадах от многото въпроси, които заваляха от останалите присъстващи в залата. Макар и двете приложения да са с еднаква насоченост, всъщност са доста различни.

Следващата Open Coffee Sofia среща ще бъде на 13-ти ноември, ул.Крум Попов 56-58, betahaus Sofia.Втората половина от презентационната част бе посветена на първия онлайн курс за правна защита на вашия бизнес онлайн, проект на WebfaceConsult. Курсът засяга най-важните теми от електронния подпис до правната защита и арбитрирането на домейни.

Завършекът остана за покана на предостящата StartUP Conference 2012, част от която е и мобилният хакатон. Билети могат да бъдат поръчани тук!

Атмосферата, която се създава в зала с над сто човека, всеки различен, е невероятна. Непринуденото и приятелско отношение, както и музиката и питиетата, допринесоха за успешния завършек на октомврийската кафе среща.

Следващата Open Coffee Sofia среща ще бъде на 13-ти ноември, ул.Крум Попов 56-58, betahaus Sofia.

Подобни статии:

  1. Предстоят два вълнуващи уикенда със Startup Weekend Sofia
  2. Mеждународен фестивал за дизайн – Sofia Design Week 2012, 1-8 юни
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване