10/25/12 11:00
(http://socialevo.net/)

WeMo Baby – „смартфон“ за бебета

Да, правилно се сетихте, че днес ще се занимаваме с бебета. И по-точно с устройства, които биха ни спестили много безсмислено тичане от една стая до друга, за да правим постоянни проверки. Дали е добре, спи ли, будно ли е, реве ли и т.н. Да не говорим за безсънните нощи, в които в общи линии се повтаря същата история. Ако бебето спи и не издава звук, през главата на повечето майки минава „Боже, какво му е на това дете, защо е толкова тихо?“. Ако пък ни се стори, че плаче, това се превръща в някакъв безумен маратон между спалнята и детската, за да се убедим, че май само ни се причува. Този уред в никакъв случай няма да гледа сам бебето ви, но ще ви спести доста километри.

На 15 октомври Belkin представи WeMo Baby. Това устройство превръща смартфона или таблета ви в страхотен бебефон. Работи в мрежата на 3G/4G и през Wi-Fi и благодарение на него получавате кристален звук от стаята на бебето, използвайки само телефона си.

WeMo Baby - "смартфон" за бебета

“За разлика от традиционните бебефони WeMo Baby ви предоставя ясен, дигитален звук без ограничение на разстоянието, което означава, че можете да проверите бебето си от места, до които другите устройства нямат обхват, като например задния двор или дори по-далеч.“, казва Джейми Елджи, главен продуктов мениджър. „И тъй като използвате своя собствен телефон, не е необходимо да носите големите и неудобни приемници, предлагани на пазара, и по този начин ръцете ви са свободни, а вие сте по-продуктивни, докато бебето спи.“

Просто трябва да изтеглите приложението WeMo и да свържете устройството към безжичната мрежа.

WeMo Baby е елегантно и малко устройство, което се използва с лекота. Просто трябва да изтеглите приложението WeMo и да свържете устройството към безжичната мрежа. Предимство на тази система е и това, че може да се следи от няколко устройства едновременно. Приложението включва освен възможността да чувате ясно детето си, също и видео наблюдение, информиране чрез SMS или e-mail, ако детето плаче, както и анализ на плача и поведението му по време на сън. Мое лично мнение е, че тук нещата вече стават много шпионски, но все пак става дума за малки деца. Тези услуги изискват допълнително заплащане и абонамент.

Цената на WeMo Baby е $89.99. Приложението е безплатно, а ако искате да ползвате допълнителните услуги, можете да направите своя абонамент срещу $9.99 на месец или $59.99 на година. Устройството работи с всички Wi-Fi рутери и продукти на Apple.

Снимки: belkin.com 

Подобни статии:

  1. „Хората, които притежават смартфон или таблет, ги използват все по-често за пазаруване“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване