10/25/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Спектър на желанията от HP

SpectreXT_CoreSet_DanceНай-хубавото на новите технологии е, че не е нужно да правиш компромис, ако искаш да имаш малък, но пъргав компютър, който да става не само за разходка из интернет, но и за работа. Е, срещнах се с HP SpectreXT Pro. Оказва се, че той си има всичко, от което се нуждае всеки един модерен ултрабук. И на всичкото отгоре е супер красив!

Е, срещнах се с HP SpectreXT Pro.

HP SpectreXT Pro идва с трето поколение i5 процесор от Intel, който с лекота се справя с натоварването от ежедневната работа. С това и отговаря на изискванията, които Intel имат към компютрите, стремящи се към престижната марка Ultrabook. Офис приложения или HD забавления? Няма проблеми!

SpectreXT_CoreSet_SideProfileClosed

Впечатление обаче прави и красивата опаковка на мощния хардуер – изключително тънък, но здрав метален корпус. SpectreXT Pro в най-тънката си част е едва 14.5 мм и тежи само 1,39 кг. И издържа до 8 часа с едно зареждане на батерията! А клавиатурата е невероятна, наистина. Удобна е, бутоните потъват меко и е удоволствие да ги натискаш. Освен това светят в тъмното заради вградената подсветка.

Благодарение на диска (128GB SSD) и Intel Rapid Start Technology ултрабукът на HP пали за секунди и е готов за работа.

Другото интересно нещо е, че HP SpectreXT Pro разполага с вграден TPM чип за сигурност. Той осигурява по-добра защита на данните в електронната поща и информацията, която се съхранява в компютъра.

Работил съм на какви ли не компютри, но в повечето случаи оставам с лошо впечатление най-вече от звука, който вадят. Този ултрабук обаче ме изненада. Използва т.нар. Beats Audio, което дава дълбок и реалистичен звук. Всъщност изобщо не можеш да познаеш, че идва от ултрабук, а не от солидна звукова система.

Много ме израдва това произведение на HP! Вижте едно кратко видео за него и останалите снимки по-долу.

http://www.youtube.com/watch?v=_eCtuKDi-yI

Вижте повече за този красив ултрабук на HP в техния сайт.

Снимки: HP

Подобни статии:

  1. От любов към ултрабука… /видео/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване