10/25/12 03:13
(http://socialevo.net/)

Честит рожден ден, Томи!

Честит рожден ден, Томи!

Днес ще поразнообразим малко потока от статии, които пускаме всеки ден, заради един важен и хубав повод. Случва се само веднъж на година, но не това е толкова специалното. Днес Томи има рожден ден! Томи – човекът със свежия хумор, хилядите приятели, последователи и споделени неща в социалните мрежи. Томи – с нестихващия си ентусиазъм и провокативни идеи, който не се страхува да разгледа света и случващото се в него от всички ъгли и да си избере най-забавния. Томи - един от основателите на SocialEvo.NET. Томи – един истински и ценен приятел.

Томи, да си жив и здрав! Да се веселиш безспир и без умора, да се забавляваш заради и напук на всичко, да срещаш все повече усмихнати приятели и да създаваш още много и все така успешни неща. И най-много след година да се озовеш в хамак, опънат над ситен, бял пясък, между две палми и на 10 метра от кристалните води на Индийския океан или пък някое друго от големите морета. А, и да превъртиш интернет!

Всички от SocialEvo.NET ти пожелаваме един незабравим ден, изпълнен с много емоции, поздрави и наздравици! :)

Снимка: Will Clayton

Подобни статии:

  1. Честит рожден ден, Дени!
  2. Честит Рожден Ден SocialEvo.net
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване