10/28/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Услугата за запазване на линкове Pocket с приложение и за OS X

Услугата за запазване на линкове Pocket с приложение и за OS X

Преди малко повече от половин година Read It Later се превърна в Pocket. През това време аз съм успял да събера точно 995 линка към интересни материали в мрежата. Защо с Pocket? Защото е вързан за Flipboard на iPhone-a, добавен е като разширение в Safari на лаптопа ми и Chrome и Mozilla на служебния компютър. Където и да съм, мога да запазвам интересни неща за четене или да ги отварям и изчитам. Дори си намерих Read Later приложение за OS X, с което не е необходимо да отивам на getpocket.com, за да си прегледам интернет отметките – приложението наподобява много RSS Reader. Вчера обаче отворих App Store и видях Pocket – беше приложението с етикет „Избрано от редактора“. После отворих и Read Later – там пък ме посрещна съобщение от разработчика на Read Later, че заедно с екипа на Pocket са създали едноименно приложение за OS X, което разполага с възможностите на Read Later, но е облечено в одеждите на Pocket. И е наистина красиво.

Леко и пъргаво е, позволява слагане на етикети, бързо преминаване от статия в статия, четене на цял екран и споделяне. Единственото странно нещо е, че не са използвали напълно възможностите на Mountain Lion – за да споделиш в Twitter или Facebook, първо трябва да се логнеш в социалните мрежи. Но веднъж направиш ли го, купонът започва. Препоръчвам го горещо на всички с Mac-ове и страст към създаването и пазенето на отметки.

Препоръчвам го горещо на всички с Mac-ове и страст към създаването и пазенето на отметки.

Снимки: Pocket и Socialevo

Подобни статии:

  1. Read It Later вече се казва Pocket
  2. O2 пуснаха своя готин Pocket Hotspot
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване